Audi On Tour: Ένα ταξίδι γνωριμίας με τα μοντέλα της Audi και το νέο Q2 σε 13 ελληνικές πόλεις
Η Kosmocar - Audi διοργανώνει ένα μοναδικό road show από τις 31 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου 2016 με την ονομασία «Audi ON TOUR», όπου για περίπου έναν μήνα, τα R8, TTS, RS Q3, RS3, Q7, A7, Q3, S1 αλλά και το νέο Q2 θα ταξιδέψουν σε 13 πόλεις της Ελλάδας με σκοπό οι φίλοι της φίρμας και όχι μόνο, να τα γνωρίσουν από κοντά συμμετέχοντας σε ένα πολυθεματικό event στις πόλεις τους.
Η Kosmocar – Audi διοργανώνει ένα μοναδικό road show από τις 31 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου 2016 με την ονομασία «Audi ON TOUR», όπου για περίπου έναν μήνα, τα R8, TTS, RS Q3, RS3, Q7, A7, Q3, S1 αλλά και το νέο Q2 θα ταξιδέψουν σε 13 πόλεις της Ελλάδας με σκοπό οι φίλοι της φίρμας και όχι μόνο, να τα γνωρίσουν από κοντά συμμετέχοντας σε ένα πολυθεματικό event στις πόλεις τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση αποτελεί την πρώτη εμφάνιση του Q2 στην εγχώρια αγορά καθώς το νέο SUV της Audi έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για την εκδήλωση αυτή.
Κατά τη διάρκεια του Audi ON TOUR θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και δώρα, ενώ οι τυχεροί που θα συμμετέχουν σε δύο μεγάλους διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν, θα έχουν την δυνατότητα να «ζήσουν» με ένα Audi Q2 για τέσσερις μήνες, ενώ ένας υπερτυχερός θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να ζήσει μία αξέχαστη εμπειρία, οδηγώντας διάφορα Super Sport μοντέλα της Audi στην υπερσύγχρονη ιδιόκτητη πίστα της στο Neuburg.
Επιπλέον, αποκλειστικά και κατόπιν ραντεβού, 20 τυχεροί και κάτοχοι αυτοκινήτων Audi θα έχουν τη δυνατότητα ενός exclusive test drive με το supercar Audi R8.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του road show έχει ως εξής:
- Φ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) 31/5
- ΑΠ. ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) 1/6
- ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) 2/6
- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – 1η ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ 3/6
- KARENTA Α.Ε. (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 4/6
- Ε.Τ.Ε.Α. Α.Ε. (ΘΕΣ/ΚΗ) 5/6
- ΠΟΡΕΙΑ Α.Ε. (ΣΕΡΡΕΣ) 6/6
- ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) 7/6
- Γ. ΚΑΨΙΩΧΑΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ) στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων 8/6
- Γ. ΚΑΨΙΩΧΑΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΑΓΡΙΝΙΟ) 9/6
- KARENTA Α.Ε. (ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 10/6
- Ι. ΓΡΑΤΣΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΑΘΗΝΑ) 11/6
- Ι. ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ) 12/6
- ΑΦΟΙ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε. (ΤΡΙΠΟΛΗ) 13/6
- ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟY & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) 4/6
- ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε. (ΠΑΤΡΑ) 15/6
- ΚΑΡΕΝΤΑ Α.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 23 – 25/6
auto.in.gr
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
- Πίζα – Γιουβέντους 0-2: Χτίζει σερί η Μεγάλη Κυρία
- Πλακιάς: Όσο πλησιάζει η δίκη για τα Τέμπη, τόσο πιο πολύ θα αναφέρεται το οικονομικό για ευνόητους λόγους – Διαψεύδει δημοσιεύματα

