Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα αποκτήσεις καλοκαιρινή λάμψη βήμα-βήμα

Πώς θα αποκτήσεις καλοκαιρινή λάμψη βήμα-βήμα

...

Είναι ευκολότερο από ποτέ να αποκτήσουμε μπρούτζινο χρώμα, χωρίς τις βλαβερές ακτίνες UV, να απειλούν την υγεία μας, χάρη σε ένα μαγικό συστατικό το dihydroxyacetone (DHA), σάκχαρο που σκουραίνει προσωρινά το χρώμα του δέρματος. Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι όταν τα κύτταρα του δέρματος αρχίζουν να ανανεώνονται μερικές ημέρες αργότερα, παίρνουν μαζί τους και το μαύρισμα. Δεν είναι τρομερό, αν φοράμε μαύρα, αλλά ένα πανέμορφο λευκό φόρεμα δεν θέλουμε να λερωθεί. Η λύση είναι στο χρονοδιάγραμμα Τα προϊόντα αυτό-μαυρίσματος ή αλλιώς self tanner λεκιάζουν τα ρούχα, όταν η εφαρμογή είναι ή πολύ πρόσφατη ή πολλών ημερών. Η λύση βρίσκεται στο ημερολόγιο.

Τέσσερις εβδομάδες πριν
Επιλέξτε το προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε. Τα προϊόντα αυτό μαυρίσματος υπάρχουν σε διάφορες μορφές, λοσιόν, μους, τζελ και σπρέι. Ανεξάρτητα όμως από τον τύπο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο που να περιέχει χρωστική ουσία για να να βλέπετε ακριβώς που το απλώνετε (το επιπλέον χρώμα φεύγει με το ντους, αποκαλύπτοντας τη μπρούτζινη επιδερμίδα). Ακόμη κι αν πρόκειται για επαγγελματικά εφαρμογή, το πρόγραμμα παραμένει το ίδιο. Μια δοκιμή, διασφαλίζει το ότι σας αρέσει το αποτέλεσμα και δίνει χρόνο για να πάρει το χρώμα την τελική του μορφή. Φορέστε ένα λευκό πουκάμισο και βγάλτε μια φωτογραφία. Θα ξέρετε ότι έχετε βρει τη σωστή απόχρωση, εάν συμπληρώνει το λευκό χωρίς να το αποδυναμώνει.

Δύο εβδομάδες πριν
Ξεχάστε την εφαρμογή αυτό-μαυρίσματος αυτό το διάστημα για να αποφευχθεί η υπερ-συσσώρευση χρωστικών στο δέρμα.

Μία εβδομάδα πριν
Ώρα να γίνουν όλες τις άλλες ρουτίνες ομορφιάς, γιατί αποτρίχωση, μανικιούρ, βαφή μαλλιών και περιποίηση προσώπου, μπορεί να αφαιρέσουν το χρώμα

72 ώρες πριν

Απολέπιση του δέρματος, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα νεκρά κύτταρα, γιατί μόνο έτσι δεν θα αρχίσει να φεύγει το χρώμα Μην ξεχνάτε την περιοχή της μασχάλης και αποφύγετε τα scrub με βάση το πετρέλαιο, τη ζάχαρη ή το αλάτι, επειδή δημιουργούν μια ασπίδα που θα εμποδίσει την απορρόφηση του προϊόντος αυτό-μαυρίσματος.

48 ώρες πριν
Σήμερα πρώτα απ’ όλα, ενυδατώνουμε, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ξηρές περιοχές γύρω από τις παλάμες, τα πετσάκια, τους αγκώνες, τα γόνατα, τους αστραγάλους και μεταξύ των δακτύλων. Εφαρμόστε το self tanner με τα χέρια ή με γάντι, ξεκινώντας από το λαιμό, τους ώμους και κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Για το πρόσωπο βάλτε μια ποσότητα σε σφουγγαράκι μακιγιάζ και ταμπονάρετε (μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο αργότερα). Αφήστε το να στεγνώσει, φορέστε ένα σκούρο μπλουζάκι και παραμείνετε σε κάθετη θέση για τουλάχιστον 10 λεπτά. Αφήστε το να λειτουργήσει έξι ως οκτώ ώρες για να λειτουργήσει πριν από το μπάνιο και στη συνέχεια κάντε ντους μία ή δύο φορές κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ημερών για να εξασφαλιστεί ότι έχετε αφαιρέσει όλο το περιττό χρώμα. Αν θέλετε μια πιο απλή λύση (για το πρόσωπο), περιοριστείτε σε πούδρα bronzer.

Προηγούμενη μέρα
Ενυδατώστε παντού και για επιπλέον ασφάλεια, βάλτε ταλκ στις περιοχές που ιδρώνετε όπου βοηθά να απορροφηθεί κάθε ίχνος του προϊόντος αυτομαυρίσματος που θα μπορούσε να λερώσει στο φόρεμά σας.

gamos.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024