Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ρομαντικός γάμος της Εύα Λονγκόρια

Ο ρομαντικός γάμος της Εύα Λονγκόρια

...

Η Εύα Λονγκόρια και ο Χοσέ Μπαστόν παντρεύτηκαν την Κυριακή σε μια ρομαντικά τελετή με φόντο το ηλιοβασίλεμα και που έκλεισε πανηγυρικά με πυροτεχνήματα. Στο χτισμένο σε παράλια λίμνης, Βάγιε ντε Μπράβο, 88 μίλια από την πόλη του Μεξικού, στον κήπο του σπιτιού του Μπαστόν. Σε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από το περιοδικό Hola! και το κανάλι Al Rojo Vivo, βλέπουμε τη Λονγκόρια και τον Μπαστόν να ανταλλάσσουν όρκους μπροστά από ένα γιγάντιο λευκό σταυρό, με θέα στη λίμνη.

Το κομψό λευκό φόρεμα της νύφης, σχεδιασμένο από την κουμπάρα και φίλη της, Βικτόρια Μπέκαμ και ο γαμπρός φορούσε γκρι κοστούμι τριών τεμαχίων από Ιταλό σχεδιαστή.

Εκτός απ’ τους κουμπάρους του ζευγαριού, Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν 80 ακόμα επισκέπτες μεταξύ των οποίων οι Ρίκι Μάρτιν, Μάριο Λόπεζ, Μέλανι Γκρίφιθ, Βανέσσα Ουίλιαμς, που απόλαυσαν κοκτέιλ και μια ζωντανή παράσταση από Pro Down – μια μπάντα που αποτελείται από άτομα με ειδικές ανάγκες πριν αρχίσει η τελετή, σύμφωνα με το περιοδικό Hola!
Μια άλλη πηγή αναφέρει ότι νωρίτερα, το ζευγάρι πέρασε την ημέρα στην πισίνα με τους Μπέκαμ και τον Ρίκι Μάρτιν και πως «η Εύα φαινόταν τόσο ευτυχισμένη κι απολάμβανε τον εορτασμό της ξεχωριστής ημέρας με φίλους», λέει.

Στην τελετή, που έγινε στα αγγλικά και τα ισπανικά, δεν υπήρχαν παράνυμφοι, αλλά οι κόρες του Μπαστόν, Τάλι και Μαριάνα περπάτησαν στο διάδρομο πριν από το ζευγάρι.

Η ηθοποιός, 41 και ο νέος της σύζυγος, 47, γνωρίστηκαν το Νοέμβριο του 2013. Ο Μπαστόν, που είναι πρόεδρος της εταιρίας μέσων ενημέρωσης, Televisa, της έκανε πρόταση γάμου, κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο Ντουμπάι τον Δεκέμβριο με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων.

Η Λονγκόρια προηγουμένως είχε μιλήσει για το νέο της έρωτα, λέγοντας, «Ηταν ο πιο όμορφος άντρας που είχα δει ποτέ. Τόσο χαρισματικός, γοητευτικός, γλυκός και αστείος και σκέφτηκα «Ποιος είναι αυτός ο τύπος; «».

Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για για τη Λονγκόρια, που στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Τάιλερ Κρίστοφερ και τον σταρ του NBA, Τόνι Πάρκερ. Καιρός να ευτυχίσει.

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024