
Τεχνικό πρόβλημα καθήλωσε αεροπλάνα σε αεροδρόμια της Σουηδίας
Προβλήματα στις πτήσεις παρατηρήθηκαν στη Σουηδία το μεσημέρι της Πέμπτης. Τα αεροδρόμια που χειρίζεται η εταιρεία Swedavia είχαν καθηλωθεί, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος με το σύστημα ραντάρ. Το πρόβλημα επιλύθηκε μερικές ώρες αργότερα, αν και τα προβλήματα ενδέχεται να συνεχιστούν.
Προβλήματα στις πτήσεις παρατηρήθηκαν στη Σουηδία το μεσημέρι της Πέμπτης.
Τα αεροδρόμια που χειρίζεται η εταιρεία Swedavia είχαν καθηλωθεί, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος με το σύστημα ραντάρ.
Σε ανακοίνωσή του στο Twitter, το αεροδρόμιο Αρλάντα είχε ανακοινώσει ότι αναμένονται καθυστερήσεις στις πτήσεις.
Νωρίτερα, εκπρόσωπος της Αρχής Εναέριας Κυκλοφορίας ανέφερε ότι κανένα αεροπλάνο δεν απογειώνεται και δεν προσγειώνεται από αεροδρόμια της Στοκχόλμης, εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα επικοινωνίας.
Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Μπρόμα είπαν στην εφημερίδα Dagens Nyheter ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.
Το πρόβλημα επιλύθηκε μερικές ώρες αργότερα, αν και τα προβλήματα ενδέχεται να συνεχιστούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Είναι αυτά τα αρχαιότερα ζάρια του κόσμου;
- Ανήλικοι ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας συνομήλικό τους σε νησί των Κυκλάδων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει απεγνωσμένα να κάνει συμφωνία – Χωρίς συμφωνία, οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες
- Ουγγαρία: Ημέρες και πράξεις του Βίκτορ Όρμπαν – Το τέλος της κυριαρχίας και του εθνικού συντηρητισμού


