Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
44 χρόνια

44 χρόνια «εξωσυζυγική» σχέση

...

Πόσο καιρό θα περιμένετε τον φίλο σας να σας κάνει πρόταση γάμου; Το πιο πιθανό, η απάντησή σας να μην έχει καμία σχέση με το χρονικό διάστημα ενός ζευγαριού από το Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου η μέλλουσα νύφη περίμενε για να φορέσει τη βέρα στο δεξί, 44 ολόκληρα χρόνια. Ο Colin Dunn, 84 ετών και γλυκύτατη νύφη του Sally Smith, 82, έκαναν (επιτέλους) το μεγάλο βήμα μετά από την αναβολή του γάμου τους για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες.

Το αξιολάτρευτο ζευγάρι πρωτοσυναντήθηκε το 1972, όταν η Smith εργαζόταν στο μπαρ που ο Dunn, ένας οδηγός φορτηγού, πήγαινε μετά από τη δουλειά κάθε εβδομάδα. «Η Sally μου σέρβιρε το ποτό μου, κάθε Σαββατοκύριακο, όταν πήγαινα εκεί μετά τη δουλειά», θυμάται ο Dunn. «Πιάσαμε την κουβέντα κι εκείνη συνήθισε την παρέα μου. Τελικά, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού».

Η Smith, η οποία είχε τέσσερα δικά της παιδιά από προηγούμενο γάμο, αποφάσισε να δεχτεί την πρότασή του, και τότε άρχισε το love story τους. Αν και απίστευτα ερωτευμένοι, δεν βιάστηκαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ο γάμος δεν μου περνούσε απ’ το μυαλό, τότε», παραδέχεται ο Dunn. «Ήμασταν πάντα πολύ απασχολημένοι με την φροντίδα των παιδιών ή πηγαίναμε διακοπές στο Blackpool». Ακόμη κι όταν τα παιδιά μεγάλωσαν κι έφυγαν απ’ το σπίτι, το ζεύγος απ’ τη Μεγάλη Βρετανία, ανέβαλλε συνεχώς το γάμο του για μια άλλη ημέρα. «Λέγαμε πάντα πώς θα γίνει την επόμενη χρονιά, αλλά νιώθαμε ευτυχισμένοι ακριβώς όπως ήμασταν», πρόσθεσε ο Dunn.

Αυτό που τελικά, τους ώθησε στον να πουν «παντρευόμαστε» ήταν μια σειρά από στενοχώριες. «Λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα έχασα τον ένα μου αδελφό και λίγο αργότερα και τον άλλο», είπε ο Dunn. «Τότε αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τι θα γίνει αν αυτό συνέβη σ’ έναν από εμάς κι αποφασίσαμε πώς θέλαμε να είμαστε σύζυγοι».

Έτσι, ο Colin και η Sally αντάλλαξαν όρκους στην εκκλησία St. Mary’s Church, ενώ 100 από τους στενότερους φίλους και οι οικογένειές τους, παρακολούθησαν την τελετή του αξιολάτρευτου ζευγαριού. Ακόμη και με τόση αναμονή, ο Smith δεν θα μπορούσε να ήταν πιο συνεπαρμένος. «Η μέρα ήταν υπέροχη, ακόμα και ο καιρός. Είχαμε μια όμορφη τούρτα στη δεξίωση, αλλά το αποκορύφωμα για μένα ήταν πως παντρευτήκαμε».

Ο Dunn παραδέχεται ότι οι σχέσεις χρειάζονται πολλή δουλειά, αλλά πώς αξίζουν τον κόπο. «Είναι αυτά τα μικρά πράγματα που έχουν μεγάλη αξία Αν εκείνη αποκοιμηθεί, θα την ξυπνήσω όταν ήρθε η ώρα να πάμε στο κρεβάτι, της μαγειρεύω, της φτιάχνω το τσάι της. Είχαμε κι εμείς τα προβλήματά μας όλα αυτά τα χρόνια, όπως όλοι, αλλά μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις και συμφωνούμε πάντα σε όλα. Είμασταν πάντα ευτυχισμένοι».

gamos.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024