
Στο αρχείο η υπόθεση με το πόθεν έσχες του Κυρ.Μητσοτάκη
Στο αρχείο τέθηκε η υπόθεση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα της αγοράς μετοχών της εταιρείας Samsung από ξένο χρηματιστήριο, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής.
Στο αρχείο τέθηκε η υπόθεση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα της αγοράς μετοχών της εταιρείας Samsung από ξένο χρηματιστήριο, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής.
Όπως μετέδωσε το Mega, πρόκειται για μετοχές που είχε δηλώσει ο κ. Μητσοτάκης και στο πόθεν έσχες του που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες.
Αντίθετα, η Επιτροπή αναμένεται να ζητήσει, μέσω επιστολής, από τον κ. Παπασταύρου να δώσει συμπληρωματικά στοιχεία εντός 8 ημερών, μετά την εμφάνισή του στη λίστα Λαγκάρντ και στα Panama Papers.
Διαφορετικά η Επιτροπή θα στείλει την υπόθεσή του στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.
Επίσης, αποφασίστηκε η ανανέωση των συμβάσεων των ορκωτών λογιστών, ώστε να ολοκληρωθεί σύντομα η εξέταση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων για το 2013 και το 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Σαλάτα με παντζάρια και μπουράτα
- Αύξηση του πραγματικού εισοδήματος των νοικοκυριών σε όλη την Ευρώπη το 2025 – Νικητές και χαμένοι
- Μεταναστευτικό: Κράτηση, απελάσεις και «μαύρες τρύπες» εκτός ΕΕ
- Τραμπ: «Δεν είναι καλή στιγμή» – Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ίσως χάσει τον γάμο του γιου του λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Έμπολα: 671 τα κρούσματα και 160 θάνατοι – Γιατί ανησυχούν οι υγειονομικές αρχές
- Σε αναμονή οι ευρωπαίοι ασθενείς για νέες θεραπείες ίσως και πάνω από 3 χρόνια

