Πέρασαν στον τελικό οι Γουόριορς, προβάδισμα για Τορόντο
Ο Στεφ Κάρι έλαμψε πάλι και, αφού παρέλαβε το βραβείο του MVP πριν το τζάμπολ, οδήγησε τους Γουόριορς στη νίκη με 125-121 στην «Ορακλ Αρίνα» και με 4-1 προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης, όπου περιμένουν το νικητή του ζευγαριού Οκλαχόμα-Σαν Αντόνιο (3-2).
Ο Στεφ Κάρι έλαμψε πάλι και, αφού παρέλαβε το βραβείο του MVP πριν το τζάμπολ, οδήγησε τους Γουόριορς στη νίκη με 125-121 στην «Ορακλ Αρίνα» και με 4-1 προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης, όπου περιμένουν το νικητή του ζευγαριού Οκλαχόμα-Σαν Αντόνιο (3-2).
Ο Κάρι είχε 14 από τους 29 πόντους του στην τέταρτη περίοδο και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ. Ντέμιαν Λίλαρντ με 28 και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 27 πόντους έκαναν ό,τι μπορούσαν για το Πόρτλαντ.
Στο μεταξύ, κοντά στη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία τους βρίσκονται οι Ράπτορς. Επικράτησαν 99-91 στο Τορόντο του Μαϊάμι και έφτασαν στο 3-2 απέχοντας πλέον μία νίκη από την παρθενική τους πρόκριση στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ.
Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στα πλέι οφ με 34 πόντους. Ο έκτος αγώνας θα γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μαϊάμι.
Συνοπτικά σε αγώνες για τον 2ο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Τορόντο-Μαιάμι 99-91 (Σκορ: 3-2)
Γκόλντεν Στέιτ-Πόρτλαντ 125-121 (Σκορ: 4-1)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;



