Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας 26χρονου αλβανού εργάτη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ακέφαλο τη Δευτέρα σε στάβλο στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς, στη Θεσπρωτία.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή οι ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας όπου εργαζόταν τους τελευταίους μήνες το θύμα.

Στο σπίτι του 43χρονου και σε τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε με τον 70χρονο πατέρα του στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας, βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ με εννέα γεμιστήρες και 151 φυσίγγια των 7,62 mm, πιστόλι Τοκάρεφ με γεμιστήρα και οκτώ φυσίγγια των 7,62 mm, καθώς και 13 φυσίγγια 38 Special, τρία φυσίγγια SW 38 και 24 φυσίγγια κρότου.

Τα κατασχεθέντα αυτά όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος ιδιοκτήτης του στάβλου ήταν αυτός που αντίκρισε στις 7 το πρωί της Δευτέρας το ακέφαλο πτώμα του 26χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κεφάλι το οποίο είχε αποκοπεί με βίαιο τρόπο με αιχμηρό αντικείμενο, δεν έχει ακόμα βρεθεί, ενώ το σώμα είχε πρώτα πυροβοληθεί

Το θύμα είναι αλβανός υπήκοος, ηλικίας 26 ετών, που εργαζόταν ως τσοπάνης στον στάβλο όπου και βρέθηκε νεκρός. Ο νεαρός είχε φτάσει στην περιοχή πριν από δύο μήνες και ζήτησε να δουλέψει.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ