Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για 3.469 Nissan Tiida στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

Ανάκληση για 3.469 Nissan Tiida στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

To «παγκόσμιο» ζήτημα που έχει ανακύψει με το πυροτεχνικό σύστημα των αερόσακων του προμηθευτή Takata, οδηγώντας σε μαζικές ανακλήσεις χιλιάδων αυτοκινήτων, πλήττει πολυάριθμους κατασκευαστές και μοντέλα μεταξύ των οποίων και το Tiida στην ελληνική αγορά το οποίο οδηγείται στα συνεργεία για την αντικατάσταση του αναφλεκτήρα του αερόσακου οδηγού.

Στην ανάκληση Tiida (C11) προχωρά εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, επίσημη αντιπρόσωπος της Νissan στην Ελλάδα σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η ανάκληση στην ελληνική αγορά αφορά 3.469 οχήματα, μοντέλα ετών 2007 έως 2014, στα οποία υπάρχει πιθανότητα αστοχίας στον αερόσακο του οδηγού λόγω αλλοίωσης της πυκνότητας του προωθητικού αερίου μέσα σε ορισμένους αναφλεκτήρες Takata τύπου SDI (Άκαπνος Αναφλεκτήρας Οδηγού).

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου Nissan ώστε να γίνει αντικατάσταση του αναφλεκτήρα αερόσακου οδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στους αριθμούς 210 3489313 και 210 3489438.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024