Εύφλεκτο υγρό έριξαν άγνωστοι στην πόρτα του γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκου Παρασκευόπουλου, στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, γύρω στις 11.40 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ομάδα τριών έως πέντε ατόμων πέταξε εύφλεκτο υγρό στην πόρτα του γραφείου, με αποτέλεσμα αυτή να πάρει φωτιά, η οποία έγινε άμεσα αντιληπτή από υπαλλήλους του Πανεπιστημίου.

Η φωτιά κατασβέστηκε, ενώ έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

«Η σημερινή επίθεση στο γραφείο του υπουργού στον χώρο του ΑΠΘ οφείλει να καταδικαστεί από κάθε δημοκρατικό πολίτη. Τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν κανέναν. Η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης και του σωφρονιστικού συστήματος θα προχωρήσει αδιάκοπα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ