ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταλήψεις δημοτικών κτηρίων από 5 Μαΐου
Καταλήψεις δημαρχείων, ΧΥΤΑ, δημοτικών γκαράζ και άλλων δημοτικών κτηρίων από τις 5 Μαΐου αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Καταλήψεις δημαρχείων, ΧΥΤΑ, δημοτικών γκαράζ και άλλων δημοτικών κτηρίων από τις 5 Μαΐου αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
«Το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου δρομολογεί την κατάργηση του θεσμού της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ προβλέπει μεταξύ άλλων περικοπή συντάξεων, κύριων και επικουρικών, μεγάλη μείωση του εφάπαξ, επανυπολογισμό των συντάξεων που ήδη καταβάλλονται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε με μαχαίρι εννέα ανθρώπους
- Τσουκαλάς: Ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για τον κ. Μητσοτάκη
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του Betsson Super Cup
- Νικήτας Κακλαμάνης: Τον λαό οφείλεις να τον σέβεσαι όταν ανεβαίνεις στην εξουσία
- «Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα»: Συγκινεί η Αγγελική Λάμπρη για το reunion του Παρά Πέντε
- Ο πυγμάχο, Άντονι Τζόσουα ενεπλάκη σε τροχαίο με δύο νεκρούς (vid+pics)
