Στη Λέσβο η βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια
Στη Λέσβο έφτασε το μεσημέρι της Μ.Δευτέρας η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πρόσφυγες στο κέντρο φιλοξενίας Καρά Τεπέ. Η παραμονή της στο νησί θα διαρκέσει δύο ώρες, ώς τις 14:30.
Στη Λέσβο έφτασε το μεσημέρι της Μ.Δευτέρας η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πρόσφυγες στο κέντρο φιλοξενίας Καρά Τεπέ.
Η επίσκεψη θα διαρκέσει δύο ώρες, από τις 12:30 έως τις 14:30.
Η βασίλισσα Ράνια θα βρεθεί κοντά στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο κέντρο του Καρά Τεπέ, που λειτουργεί υπό την ευθύνη του Δήμου Λέσβου και της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC, η οποία και την προσκάλεσε στην Ελλάδα, όπως είχε πράξει και με την ηθοποιό Σούζαν Σάραντον.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη διάρκεια της επίσκεψης της βασίλισσας Ράνιας θα μοιραστεί δήλωσή της, ενώ δεν θα δώσει συνεντεύξεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ηθική εξαχρείωση» λέει η Χαμάς για το βίντεο του Μπεν-Γκβιρ με κρατούμενους από τον «στολίσκο της Γάζας»
- Στον αέρα το Ελλάδα – Ιταλία!
- Η Alter Ego Media στηρίζει τα Panathēnea 2026
- Τι θα πει «είμαι άσχημος» σήμερα;
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια


