
Απώλειες 1,38% κατέγραψε το Χρηματιστήριο τη Μ.Δευτέρα
Με απώλειες ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου τη Μ.Δευτέρα με την προσοχή των επενδυτών στραμμένη στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 597,56 μονάδες με απώλειες 1,38%. Περιορισμένος ο όγκος των συναλλαγών.
Με απώλειες ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου τη Μ.Δευτέρα, που χαρακτηρίστηκε από μεταβλητότητα, με τους επενδυτές να προχώρούν σε ρευστοποιήσεις βραχυπρόθεσμων κερδών, και την προσοχή τους να παραμένει στραμένη στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.
Ενδεικτικό της επιφυλακτικής στάσης που κρατούν οι επενδυτές και ο
περιορισμένος τζίρος στην αγορά, που ήταν ο χαμηλότερος των τελευταίων
τριών συνεδριάσεων.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 597,56 μονάδες, χαμηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 600 μονάδων, με απώλειες 1,38%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,59%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε με πτώση 2,42%. Απώλειες 3,62% κατέγραψε ο τραπεζικός δέικτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Είτε το Ιράν θα μας δώσει το εμπλουτισμένο ουράνιο, είτε θα καταστραφεί σε συντονισμό με την Τεχεράνη
- Η αύξηση της θερμοκρασίας στον Ειρηνικό τροφοδοτεί τους φόβους για πολύ ισχυρό «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Έμπολα: Η επιδημία «θα χειροτερέψει» προτού η κατάσταση «καλυτερέψει» λέει ο ΠΟΥ
- Πολύ ισχυρός σεισμός 6,9 βαθμών στη Χιλή [βίντεο]
- CENTCOM: Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν πως χτύπησαν το Ιράν σε ξηρά και θάλασσα «σε αυτοάμυνα»
- Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στο νότιο και στο ανατολικό τμήμα του Λιβάνου
