Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σορός του Prince αποτεφρώθηκε σε ιδιωτική τελετή

Η σορός του Prince αποτεφρώθηκε σε ιδιωτική τελετή

Η σορός του Prince αποτεφρώθηκε σε μικρή ιδιωτική τελετή για την οικογένεια και τους φίλους του. Η τοποθεσία όπου θα φυλαχτούν οι στάχτες του θα παραμείνει μυστική. Σε μελλοντική ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί μουσική γιορτή στη μνήμη του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Η σορός του Prince αποτεφρώθηκε σε μικρή ιδιωτική τελετή για την οικογένεια και τους φίλους του.

Η αιτία του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή παραμένει άγνωστη και τα συμπεράσματα από την νεκροψία μπορεί να μην βγουν για άλλες τέσσερις εβδομάδες.

Ο Prince βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 57 ετών σε ανελκυστήρα στην έπαυλή του στη Μινεσότα.

Διαβάστε επίσης:

Αξιωματούχοι αναφέρουν ότι δεν έφερε ίχνη τραύματος στο σώμα και ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

«Πριν από λίγες ώρες, ο Prince τιμήθηκε από μία μικρή ομάδα των πιο αγαπημένων του προσώπων: της οικογένειας, των φίλων του και των μουσικών του, σε μία ιδιωτική, πανέμορφη τελετή για ένα αντίο γεμάτο αγάπη» ανέφερε η εκπρόσωπός του.

Η ίδια σημείωσε ότι η τοποθεσία όπου θα φυλαχτούν οι στάχτες του Prince θα παραμείνει μυστική.

Η ανακοίνωση αναφέρει, επίσης, ότι θα πραγματοποιηθεί μια μουσική γιορτή στη μνήμη του Prince.

Εκτιμάται ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη του Prince. Έξω από την έπαυλη είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες φαν, οι οποίοι άφηναν μοβ μπαλόνια, λουλούδια, σημειώματα.

Έξι μέρες νωρίτερα, το ιδιωτικό αεροπλάνο του Prince είχε πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στο Ίλινοϊ λόγω «ιατρικού συμβάντος», το οποίο αντιμετωπίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς να γίνει εισαγωγή.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται το Tmz.com, ο Prince είχε χρειαστεί τότε να λάβει αντίδοτο για υπερβολική δόση Percocet, ενός ισχυρού αναλγητικού που περιέχει ακεταμινοφαίνη και την οπιοειδή ουσία οξυκωδόνη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ώρες πριν από τον θάνατό του έχουν δοθεί στη δημοσιότητα: Η τελευταία φορά που ο τραγουδιστής εθεάθη ζωντανός ήταν γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος τον άφησε στην έπαυλή του.

Εκτιμάται ότι ο Prince ήταν μόνος στη διάρκεια της νύχτας. Όταν εργαζόμενοι στην έπαυλη δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί του το πρωί της Πέμπτης, πήγαν στα διαμερίσματά του και τον βρήκαν αναίσθητο σε ανελκυστήρα στον πρώτο όροφο. Ένας άνδρας κάλεσε το 911 στις 09:43 το πρωί της Τετάρτης, λέγοντας: «Ναι, πρόκειται για τον Prince».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024