Αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα έκανε A380 της Emirates
Το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, τύπου Airbus Α380, της αεροπορικής εταιρείας Emirates, έκανε αργά το απόγευμα της Δευτέρας αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν ένας από τους επιβάτες παρουσίασε πρόβλημα υγείας.
Το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, τύπου Airbus Α380, της αεροπορικής εταιρείας Emirates, έκανε αργά το απόγευμα της Δευτέρας αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
Η εταιρεία Hermes Airpors, που έχει την διαχείριση του αεροδρομίου, ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος, που πραγματοποιούσε την πτήση Ντουμπάϊ – Μάντσεστερ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν ένας από τους επιβάτες παρουσίασε πρόβλημα υγείας.
Ο πιλότος του αεροσκάφους ειδοποίησε τις αρχές του αεροδρομίου της Λάρνακας ότι έπρεπε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση προκειμένου ο επιβάτης να αποβιβαστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη.
Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας ανέμενε στο διάδρομο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, το οποίο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι ιατροί τον υποβάλλουν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
Το αεροσκάφος αναχώρησε για τον προορισμό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ονδούρα: Βουλευτής τραυματίζεται από εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη εναντίον της έξω από το Κογκρέσο
- Βόρεια Κορέα: Αέναη υποστήριξη στον Πούτιν υπόσχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]

