Μαξίμου: Όσοι ονειρεύονται παραιτήσεις, θα μείνουν με την όρεξη
«Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη» απαντά το Μαξίμου σε κυριακάτικο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Τσίπρας, κατά την συνάντηση με τον Φρ.Ολάντ, απείλησε με παραίτηση, αν δεν κλείσει η συμφωνία με τα μέτρα που συμφωνήθηκαν το καλοκαίρι.
«Ο τόπος έχει πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και στόχο να απαλλάξει την κοινωνία και την οικονομία από την επιτήρηση. Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη».
Αυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με «ευφάνταστα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου», με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Realnews, η οποία με τίτλο: «Απειλεί με παραίτηση», αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός διαμήνυσε στον Φρανσουά Ολάντ ότι εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση με τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη συμφωνία του καλοκαιριού, θα φύγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαία: Ειδική επιχείρηση στη Δυτική Αττική – Αφαιρέθηκε το δίπλωμα από 38 οδηγούς
- Οι Χούθι μπορεί να μπουν στον πόλεμο ακόμα και την Δευτέρα, υποστηρίζουν ισραηλινές πηγές
- Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα – Πώς υπολογίζεται
- Όλα τα άλματα του Καραλή στον τελικό του Παγκοσμίου Κλειστού στίβου του Τορούν (vids)
- Αυτά είναι τα μετάλλιά που έχει κατακτήσει ο Εμμανουήλ Καραλής σε επίπεδο ανδρών
- «Φοβόμουν» – Η Ντενίζ Ρίτσαρντς δημοσιεύει φωτογραφίες «πριν και μετά» το λίφτινγκ