Ένταση στη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στο υπουργείο
Με σύνθημα «όχι στην Παιδεία των περικοπών» οι εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας, ζητώντας να αποσυρθεί η διάταξη που προτείνει το υπουργείο για την πρόσληψη αναπληρωτών την ερχόμενη σχολική χρονιά.
Με σύνθημα «όχι στην Παιδεία των περικοπών» οι εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας, ζητώντας να αποσυρθεί η διάταξη που προτείνει το υπουργείο για την πρόσληψη αναπληρωτών την ερχόμενη σχολική χρονιά.
Νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές έχουν κλείσει το δρόμο μπροστά από την είσοδο του υπουργείου ενώ παράλληλα, μέσα στο κτίριο πραγματοποιείται εκδήλωση-βράβευση μαθητών στο πλαίσιο του δεύτερου πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού με θέμα «Κύπρος 1974-2015: Δεν ξεχνώ, Δημιουργώ, Διεκδικώ».
Όπως μετέδωσε το Mega, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης σημειώθηκε ένταση, καθώς ομάδα εκπαιδευτικών αιφνιδιάσε στους αστυνομικούς και κατάφερε να μπει στο υπουργείο.
Τελικά, η ηγεσία του υπουργείου δέχθηκε αντιπροσωπεία των δασκάλων και των καθηγητών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Δηλώσεις Καρυστιανού: Κι όμως, όσα είπε για τις αμβλώσεις δεν ήταν η αρχή – η εμμονή με τη θρησκεία και ο Αρχάγγελος στο πλευρό της



