
Προσαγωγές 15 ατόμων που δηλώνουν αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες
Δεκαπέντε προσαγωγές έγιναν την Τρίτη κοντά στην Ειδομένη, στο πλαίσιο των ελέγχων που έχουν αρχίσει από την ΕΛΑΣ, ιδιαίτερα μετά και τα τελευταία επεισόδια στα σύνορα, αλλά και τις καταγγελίες ότι συγκεκριμένα άτομα παρακινούν τους πρόσφυγες και μετανάστες.
Δεκαπέντε προσαγωγές έγιναν την Τρίτη κοντά στην Ειδομένη, στο πλαίσιο των ελέγχων που έχουν αρχίσει από την ΕΛΑΣ, ιδιαίτερα μετά και τα τελευταία επεισόδια στα σύνορα, αλλά και τις καταγγελίες ότι συγκεκριμένα άτομα παρακινούν τους πρόσφυγες και μετανάστες.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., οι προσαγωγές έγιναν στην γέφυρα του Αξιού, από όπου περνούν όσοι εισέρχονται στη χώρα από την ΠΓΔΜ, καθώς κινούνται μέσα στο ελληνικό έδαφος προς τα σύνορα.
Προσαχθέντες είναι πέντε γερμανοί, δύο βρετανοί, ένας ολλανδός, ένας αυστριακός, ένας πορτογάλος, 2 σουηδοί, ένας τσέχος και δύο έλληνες.
Οι προσαχθέντες δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι είναι αλληλέγγυοι προς τους πρόσφυγες, αλλά, σύμφωνα με τις Αρχές, κανείς δεν ανήκει σε κάποια από τις ΜΚΟ που βρίσκονται στην περιοχή.
Όλοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για εξακρίβωση στοιχείων.
Από τους δεκαπέντε προσαχθέντες κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για οπλοφορία, μόνο ένας Γερμανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λάρισα: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που φορτηγό παρασύρει μεταλλική γέφυρα και καταλήγει σε μάντρα επιχείρησης
- Κρήτη: Στον ανακριτή η 25χρονη μητέρα και ο σύντροφός της για την κακοποίηση της 3χρονης στα Χανιά
- Τζον Τραβόλτα: Δηλώνει ότι ο μπερές που δεν αποχωρίζεται, τον έβαλε στις λίστες των πιο καλοντυμένων
- Βίντεο-σοκ: Ποδηλάτης άρπαξε από τον λαιμό γυναίκα οδηγό και την γρονθοκόπησε στη μέση του δρόμου
- Κρήτη: Τα «χαμένα» 4 λεπτά και οι φωνές – Τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Δασκαλάκη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς αποκαλύφθηκαν τα κυκλώματα – Τα στοιχεία από την επιχείρηση «Θερισμός» του ελληνικού FBI

