Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα κάνεις το τέλειο Bachelorette party με θέμα Spa

Πώς θα κάνεις το τέλειο Bachelorette party με θέμα Spa

...

Πολλοί θα σου πουν να χαλαρώσεις την ημέρα του γάμου και να απολαύσεις την εμπειρία, αλλά αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Μετά τις διαδικασίες που σίγουρα σε έχουν κουράσει, θα χρειαστείς μια ημέρα ανάπαυσης πριν το γάμο. Και ποιος είναι καλύτερος τρόπος από ένα μπάτσελορ spa πάρτι, παρέα με τις αγαπημένες σου φίλες, όπου η μόνη ανησυχία που πρέπει να έχεις είναι αν θα σε κακομάθουν. Κι εδώ έρχεται κι ο ρόλος της κουμπάρας που θα ήταν ότι πρέπει να αναλάβει την οργάνωση του πάρτι για να ζήσει όλη η παρέα ένα χαλαρωτικό απόγευμα.

  • Είτε μια μέρα περιποίηση σε spa, είτε με δραστηριότητες spa στο σπίτι. Προσλάβετε επαγγελματίες να κάνουν μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ ή μακιγιάζ. Επίσης όσο κάνουν τις θεραπείες τους, μπορούν να δίνουν συμβουλές και do it yourself ιδέες.
  • Οι κυρίες να προετοιμαστούν για την ημέρα και να γνωρίζουν το θέμα και το πρόγραμμα στέλνοντάς τους πρόσκληση. Θα πρέπει να έρθουν με casual, άνετα ρούχα και να φέρουν μαζί τους κάποια βασικά, όπως πετσέτες ή σανδάλια. Ή να ξεκινήσει η μέρα με μάθημα γιόγκα ή spa και στη συνέχεια να δοθεί στο σπίτι σου για κατ ‘οίκον φροντίδα.
  • Άφησε τις καλεσμένες σου να χρησιμοποιούν τις αισθήσεις τους για να μυρίζουν, να αγγίζουν, να δουν και να δοκιμάσουν μια ποικιλία από προϊόντα ομορφιάς και θεραπείες από το beauty bar που θα έχει οργανωθεί με δείγματα και μπουκαλάκια σε μεγέθη δώρων ή να μπορούν ελεύθερα να χρησιμοποιούν διάφορα.
  • Αν το budget δεν επιτρέπει την πολυτέλεια του σπα ή ειδικού εξοπλισμού φτιάξε κάποιες DIY θεραπείες και προϊόντα όπως μάσκες ομορφιάς και άλατα μπάνιου.
  • Οι φίλες σου να φύγουν με δώρο από ένα τσαντάκι γεμάτο κρέμες, λάδια και κεριά ώστε να επαναλάβουν την ημέρα στο δικό τους σπίτι. Ανάλογα με το πόσες κυρίες έχεις καλέσει -συνήθως είναι καλύτερα μικρότερες ομάδες- θα μπορούσαν ακόμη και να δημιουργήσουν τα δικά τους δωράκια με προϊόντα. Η ιδέα για aroma-bar, είναι ιδανική όπου η κάθε καλεσμένη θα δημιουργεί το δικό της άρωμα με αναμίξεις.
  • Βάλε χαλαρωτική μουσική, άπλωσε μερικές άνετες μαξιλάρες και lounge πολυθρόνες, στόλισε τα τραπέζια με φρέσκα μπουκέτα και άναψε μερικά αρωματικά κεριά και πρόσθεσε οτιδήποτε νομίζεις ότι είναι κατάλληλο για χαλαρωτική ατμόσφαιρα.
  • Και τέλος, φυσικά, δεν μπορείς να ξεχάσεις το φαγητό. Διάλεξε κάποια υγιεινά σνακ που να ταιριάζουν στην αισθητική του spa και θα κάνουν όλους να αισθάνονται όμορφα Όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, χυμούς, smoothies, finger food και παγωμένο τσάι.

gamos.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024