Βραδινή ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Blue Star 1»
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Blue Star 1», το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει το δρομολόγιο από Πειραιά για Οινούσσες, Ψαρά, Χίο και Μυτιλήνη. Το πλοίο εκκενώθηκε και έγινε έλεγχος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Blue Star 1», το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει το δρομολόγιο (20:00) από Πειραιά για Οινούσσες, Ψαρά, Χίο και Μυτιλήνη.
Το πλοίο εκκενώθηκε και έγινε έλεγχος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα. Δεν βρέθηκε το παραμικρό και το πλοίο αναχώρησε στις 21:10.
Σημειώνεται ότι το πρωί είχε υπάρξει και νέο τηλεφώνημα για βόμβα στο συγκεκριμένο πλοίο, αλλά μετά από έρευνα δεν είχε βρεθεί τίποτα ύποπτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
