Μια ματιά στον νέο κακό του «The Walking Dead»
...
Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της 6ης σεζόν του «The Walking Dead», το δίκτυο AMC έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα εικόνα του νέου μεγάλου κακού της σειράς, Νέγκαν, τον οποίο ερμηνεύει ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.
Οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν και πολλά, μόνο την πλάτη του Νέγκαν και το δεμένο με συρματόπλεγμα μπαστούνι του μπέιζμπολ που ο ίδιος ονομάζει Λουσίλ.
Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκε και το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής. Το επεισόδιο θα έχει διάρκεια 90 λεπτών.
* Τα επεισόδια του 6ου κύκλου «The Walking Dead», προβάλλονται κάθε Δευτέρα 22:45 στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική ενώ είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.
Αγγ.Σ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρωτοβουλία Γιώργου Α. Παπανδρέου για την Ολυμπιακή Εκεχειρία ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Αγωγή του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, σε πρόεδρο ΚΑΕ
- Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης – Προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών
- Κικίλιας: Το Λιμενικό έχει διασώσει χιλιάδες ζωές – Θα χυθεί άπλετο φως στην τραγωδία της Χίου
- Δανία: Μεγάλα προβλήματα από χιονοπτώσεις – Έκλεισαν σχολεία, ακυρώθηκαν πτήσεις
- Με τον Παναιτωλικό εκτίει την ποινή του ο Ποντένσε
