
Νεαρή πρόσφυγας από τη Συρία γέννησε σε σκηνή στην Ειδομένη
Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε το Σάββατο στον καταυλισμό της Ειδομένης, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σκορπώντας χαμόγελα στην οικογένειά της. Η 24χρονη μητέρα, η Φουλ -όνομα λουλουδιού, όπως εξηγούσαν συγγενείς της λίγο μετά τον τοκετό- γέννησε χωρίς προβλήματα το τρίτο της παιδί, κορίτσι όπως και τα άλλα δύο παιδιά της.
Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε το Σάββατο στον καταυλισμό της Ειδομένης, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σκορπώντας χαμόγελα στην οικογένειά της.
Η 24χρονη μητέρα, η Φουλ -όνομα λουλουδιού, όπως εξηγούσαν συγγενείς της λίγο μετά τον τοκετό- γέννησε χωρίς προβλήματα το τρίτο της παιδί, κορίτσι όπως και τα άλλα δύο παιδιά της.
«Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε όλη η διαδικασία. Ώσπου να έρθουν οι γιατροί, το μωρό είχε ήδη αρχίσει να βγαίνει» δήλωσε περιχαρής μια ηλικιωμένη κυρία από τη διπλανή σκηνή.
Το μακρύ ταξίδι της οικογένειας με προορισμό τη βόρεια Ευρώπη ξεκίνησε από το Κομπάνι της Συρίας.
Του περιστατικού επιλήφθηκαν οι Γιατροί του Κόσμου, ενώ μητέρα και βρέφος διακομίστηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο.
Λίγη ώρα αργότερα σήμανε και πάλι «συναγερμός», σε άλλη σκηνή, όπου μια 20χρονη από τη Συρία φάνηκε προς στιγμήν πως θα γεννήσει αλλά τελικά θα διακομιστεί στο νοσοκομείο για να γεννήσει σε πιο ασφαλές περιβάλλον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης
- Premier League: Η Μπόρνμουθ …βλέπει Europa μετά τις γκέλες των Μπράιτον (1-0), Μπρέντφορντ (2-2)
- Πόσο επικίνδυνο είναι το ξέσπασμα του ιού Έμπολα – Γιατί ο τύπος Μπουντιμπούγκιο προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία
- Τι κάνουν οι έφηβοι όταν μεγαλώσουν; Οι 3 στους 4 νέους εργαζόμενους δεν βγάζουν το μήνα
- Κοζάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 78χρονος που είχε εξαφανιστεί – Ταυτοποιήθηκε η σορός του
- Μεγάλη ένταση έξω από την Allwyn Arena με την αστυνομία και οπαδούς

