Καρατζαφέρης: Το νέο κόμμα θα κινείται στον χώρο των ευρωσκεπτικιστών
«ΕΘΝΟΣ» είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την πολιτική κίνηση που γίνεται για τον πατριωτικό χώρο, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Απέρριψε ότι η πολιτική κίνηση θα κινείται προς την άκρα δεξιά, ενώ τόνισε ότι θα επιχειρήσει να προσεγγίσει και ψηφορόρους της Χρυσής Αυγής. Σημείωσε ακόμη πως το κόμμα θα κινείται στον χώρο των ευρωσκεπτικιστών.
«ΕΘΝΟΣ» είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την πολιτική κίνηση που γίνεται για τον πατριωτικό χώρο, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 είπε ότι ο Τάκης Μπαλτάκος «είναι playmaker για τις επαφές και τη συγκρότηση του χώρου».
Απέρριψε ότι η πολιτική κίνηση θα κινείται προς την άκρα δεξιά, ενώ τόνισε ότι θα επιχειρήσει να προσεγγίσει και ψηφορόρους της Χρυσής Αυγής.
Σημείωσε πως το κόμμα θα κινείται στον χώρο των ευρωσκεπτικιστών, ενώ ανέφερε ότι έχουν γίνει επαφές και με βουλευτές της ΝΔ και με πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά, οι οποίοι, όπως υποστήριξε, είναι δυσαρεστημένοι με τη γραμμή του κ. Μητσοτάκη.
«Κινούμαι στη ΝΔ του Κώστα Μητσοτάκη και του Αβέρωφ, και όχι του Κυριάκου Μητσοτάκη… Εμένα από τον νεοφιλελευθερισμό με χωρίζει η ίδια απόσταση με τον κομμουνισμό» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν στις Βρυξέλλες, εξέφρασε την πεποίθηση ότι, θα δούμε ανάλογα φαινόμενα και στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ναυάγιο στη Κρήτη: «Πηδούσαν στη θάλασσα για να φέρουν φαγητό και νερό» – Σοκαριστικές μαρτυρίες των διασωθέντων
- Βία στην εποχή της τεχνολογίας – Το cyberbullying αυξάνεται σε όλη την Ευρώπη
- Νέα προσπάθεια διάσπασης των αγροτών από Μητσοτάκη – «Να κάνουμε διάλογο με ανοιχτούς δρόμους»
- Η «αρχόντισσα με το ανεστραμμένο διάδημα» αποκαλύπτεται στη Βοιωτία και φωτίζει τα μυστικά του 7ου αιώνα π.Χ.
- Κρήτη: Σοβαρά τραυματισμένος ο 40χρονος ορειβάτης στο φαράγγι του Αμπά – Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης
- Οι Μαϊάμι Χιτ στο «κόλπο» για τον Αντετοκούνμπο

