Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρτι στην Αθηναΐκή Ριβιέρα

Πάρτι στην Αθηναΐκή Ριβιέρα

...

Χαλάρωση, φύση, θάλασσα, υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες, νησιώτικος αέρας…

Το Astir Palace είναι ένας προορισμός που εγγυάται ένα υπέροχο πάρτι που θα κάνει τις φίλες σου και εσένα να αποδράσετε από το αστικό τοπίο χωρίς να απομακρυνθείτε από το κλείνον άστυ: bachelor parties, δείπνα με φίλους και συγγενείς, χρήση του Arion spa αλλά και ειδικά πακέτα περιποιήσεων για τη νύφη (και το γαμπρό!) υπόσχονται ευεξία και αναζωογόνηση πριν από τη μεγάλη μέρα.

Πολλές νεόνυμφες θα συμφωνήσουν πως δεν υπάρχει καλύτερος αποχαιρετισμός στην εργένικη ζωή από ένα ανέμελο και αξέχαστο Σαββατοκύριακο με φίλες, απολαμβάνοντας χαλάρωση και θεραπείες λάμψης στο spa. Στη συνέχεια μπορεί ακολουθήσει πάρτι και κολύμπι στην ιδιωτική παραλία ή στην πισίνα του μπανγκαλόου. Φυσικά τα ίδια ισχύουν για το γαμπρό και τους φίλους του.

Αλλά τα πλεονεκτήματα του Astir Palace δεν περιορίζονται εδώ.

Το έμπειρο προσωπικό των ξενοδοχείων Arion, Α Luxury Collection Resort & Spa και The Westin Athens θα απαλλάξει το ζευγάρι από την ευθύνη της οργάνωσης των μετακινήσεων της οικογένειας και του φιλικού κύκλου του, ειδικά αν οι προαναφερθέντες προέρχονται από το εξωτερικό για να παρευρεθούν στο γάμο. Είθισται μάλιστα να διοργανώνονται αξέχαστα wedding trips, όπου τα αγαπημένα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού συνδυάζουν το γαμήλιο γεγονός με ολιγοήμερες διακοπές στον υπέροχο αυτό προορισμό της ΑθηναΐκήΡιβιέρας.

Και γαμήλια δεξίωση; Και γαμήλια δεξίωση και μάλιστα μεδυνατότητες πραγματικά ανεξάντλητες.

Η μοναδική, φαντασμαγορική βραδιά της γαμήλιας δεξίωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί, ανάλογα με την επιλογή του ζευγαριού, όχι μόνο στις πολυτελείς, ανυπέρβλητης αισθητικής αίθουσες δεξιώσεων του συγκροτήματος, αλλά και σε ιδιωτικούς χώρους των ξενοδοχείων. Μια παραλία ή ένα ύψωμα με πανοραμική θέα μπορεί να διαμορφωθεί από τους ειδικούς οργάνωσης δεξιώσεων του συγκροτήματος, σε ατμοσφαιρικό εξωτερικό lounge που θα μαγέψει τους πρωταγωνιστές και τους καλεσμένους της ξεχωριστής αυτής βραδιάς.Ξυπνώντας με ένα πλούσιο, απολαυστικό πρωινό στη γαμήλια σουίτα, το ζευγάρι να νιώθει ότι εκπλήρωσε το όνειρο του, ξεκινώντας με τον πιο υπέροχο τρόπο ζωής. Ίσως να κάνει και ένα νέο όνειρο, που θα πραγματοποιηθεί μετά από πολλά ευτυχισμένα χρόνια κοινής ζωής: ανανέωση όρκων σε ένα εξίσου ειδυλλιακό σκηνικό, σε ένα prive κιόσκι της πισίνας του The Westin Athens, ειδικά στολισμένο με λουλούδια και με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

gamos.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024