Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα κτήμα, πολλαπλές επιλογές

Ένα κτήμα, πολλαπλές επιλογές

...

Όσο ανοίγει ο καιρός, μια δεξίωση σε ένα καταπράσινο κτήμα φαντάζει ιδανική επιλογή. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν σας αρκεί – και λογικό είναι. Έχετε στη λίστα σας δεκάδες προϋπόθεσες που πρέπει να λάβατε υπ΄ όψιν σας και να είστε σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν καλά και οργανωμένα για όλους σας τους καλεσμένους.

Το κτήμα Γ. Κοκοτού είναι η επιλογή που θα σας εκπλήξει με τις εναλλακτικές που προσφέρει.

*Καταπράσινη έκταση με αμπελώνες, ελαιώνες, μελίσσια και λαχανόκηπο: ο,τι πρέπει για τα παιδιά αλλά και όλους εμάς που θέλουμε τόσο πολύ να ξεφύγουμε από το αστικό τοπίο

*Το εκκλησάκι του Αï Γιώργη του Μεθυστή: όταν οι καλεσμένοι σας ανακαλύψουν ότι δεν θα έχουν διπλές μετακινήσεις πολύ θα το χαρούν, είναι σίγουρο! Ιδανική επιλογή και σε περιπτώσεις που θέλετε να συνδυάσετε γάμο και βάφτιση.

*Δυνατότητα κλειστού και ανοιχτού χώρου: τα τελευταία χρόνια τα «τσαλίμια» του καιρού είναι συχνά με βροχές ακόμη και στις αρχές του καλοκαιριού. Στο κτήμα Κοκοτού οι εκπλήξεις του καιρού δεν θα επηρεάσουν σε τίποτα το πάρτι σας.

*Του ουρανίσκου τα καλά: Το καλό φαγητό και το καλό ποτό συμβάλλουν στο κέφι και στην ευχαρίστηση των καλεσμένων,. Το κτήμα Κοκοτού συνεργάζεται με τα καλύτερα catering και κρασιά δική του παραγωγής!

*Non stop party: Φανταστείτε εκεί που το κέφι έχει ανάψει, ξαφνικά να κλείσει η μουσική λόγω περιορισμών του ωραρίου. Καθόλου ευχάριστο. Στο κτήμα Κοκοτού το γλέντι μπορεί να κρατήσει μέχρι πρωίας!

*Μπαρ style: ο χώρος γύρω από την πισίνα μπορεί να λειτουργήσει ως ο καλύτερος χώρος για ένα πάρτι λίγο πιο νεανικό και λιγότερο επίσημο με finger foods και ποτό χωρίς τραπέζια.

gamos.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024