Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bridal shopping: Οι 4 κανόνες που κάθε νύφη πρέπει να ακολουθεί

Bridal shopping: Οι 4 κανόνες που κάθε νύφη πρέπει να ακολουθεί

...

Ξέρετε πώς δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σας ένα στράπλες σουτιέν για τις πρόβες αλλά γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε μόλις επισκεφτείτε ένα οίκο νυφικών; Επειδή υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο bridal shopping, καλό θα είναι να τους μάθετε από τους ίδιους τους επαγγελματίες, γιατί πιθανότατα δεν σας τους έχει πει κανείς μέχρι σήμερα.

1. Κλείστε ραντεβού.
Τα περισσότερα ατελιέ έχουν περιορισμένο αριθμό αποδυτηρίων και τα ραντεβού είναι κλεισμένα εβδομάδες πριν (αν όχι μήνες). Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα, όπου μπορείτε να μπείτε και να εξερευνήσετε τα ράφια, τα νυφικά σαλόνια συνήθως απαιτούν ραντεβού για να εξασφαλιστεί ότι κάθε νύφη θα έχει έναν ειδικό σύμβουλο, ο οποίος θα την καθοδηγήσει, συμβουλέψει και θα τη βοηθήσει να διαλέξει και να προβάρει φορέματα. Σεβαστείτε την πολιτική των ατελιέ και τηλεφωνήστε για να κλείσετε ραντεβού και μην εμφανιστείτε ξαφνικά, δεν θα εξυπηρετηθείτε.

2. Σεβαστείτε τα άλλα ραντεβού που μπορεί να γίνονται στον ίδιο χώρο.
Να θυμάστε πώς δεν είστε η μόνη νύφη που δοκιμάζει νυφικά για το γάμο της και παρόλο που δεν λέμε σε καμία περίπτωση να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας, προσπαθήστε να μην ενοχλήσετε εκείνους που ζουν παρόμοια εμπειρία με εσάς. Να είστε ειλικρινής αν δεν σας αρέσει κάποιο φόρεμα, αλλά επειδή ίσως είναι το ιδανικό για εκείνη που βρίσκεται στο διπλανό δοκιμαστήριο, πρέπει να είστε διακριτική κι ευγενής.

3. Μακιγιαριστείτε ελαφρά και αφήστε τον καφέ στο σπίτι
Τα φορέματα αυτά είναι δείγματα, που σημαίνει πώς υπάρχει μόνο ένα απ’ το καθένα και πώς αν λεκιαστεί δεν θα αντικατασταθεί άμεσα. Ξεχάστε λοιπόν το κραγιόν και πίνετε μόνο νερό για όσο προβάρετε, αφήνοντας τα νυφικά ολοκάθαρα κι έτοιμα να δοκιμαστούν από τις επόμενες νύφες.

4. Προσοχή στην ώρα!
Όσο ωραία κι αν θα ήταν ο χρόνος να ήταν άπλετος κι εσείς να μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε νυφικό που βλέπετε και σας αρέσει, δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα. Να θυμάστε πώς συνήθως τα ραντεβού διαρκούν μια ώρα και καλό θα είναι να ρωτήσετε, μόλις φτάσετε, πόσο χρόνο έχετε στη διάθεσή σας. Αν νιώθετε πώς ήσασταν κοντά στο να πάρετε κάποια απόφαση αλλά δεν προλάβατε, κλείστε ένα ακόμη ραντεβού και δείτε με ξεκούραστη ματιά τις τρεις τελικές σας επιλογές κάποια άλλη φορά.

gamos.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024