Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κων.Τσουκαλάς νέος πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού

Ο Κων.Τσουκαλάς νέος πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού

Στην αντικατάσταση του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού προχώρησε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Νέος πρόεδρος του Ιδρύματος είναι ο καθηγητής Κοινωνιολογίας, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς. Ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ ο Κώστας Γαβράς και ο Γιάννης Ψυχοπαίδης.

Στην αντικατάσταση του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού προχώρησε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Νέος πρόεδρος του Ιδρύματος είναι ο καθηγητής Κοινωνιολογίας, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.

Υπό τη νέα διοίκηση, το Ε.Ι.Π. θα θέσει ως στόχους του το να συνδέσει τον ελληνικό πολιτισμό, τόσο ως θεμελιώδη κληρονομιά της Ευρώπης και του κόσμου όσο και ως σύγχρονη πολύμορφη πολιτιστική παραγωγή, με το σύγχρονο παγκόσμιο πολιτιστικό γίγνεσθαι, αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

«Η ώσμωση αυτή, είμαστε βέβαιοι, ότι θα αποβεί αμοιβαία γόνιμη, έτσι ώστε η Ελλάδα να αρχίσει να αποκτά τον ρόλο που οφείλει να της αναλογεί σε όλες τις διαστάσεις του πολιτισμού» τονίζει το υπουργείο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Τσουκαλάς

Μέλη: Αθηνά Αθανασίου, Κώστας Γαβράς, Κώστας Γραμμένος, Ευστράτιος-Μιχαήλ Δαρατζίκης, Πασχάλης Κιτρομηλίδης, Παναγιώτης Κουνάδης, Δημήτριος Κυρτάτας, Ηλίας Νικολακόπουλος, Γιώργος Παπαναστασίου, Ιουλία Σκουνάκη, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Γιάννης Ψυχοπαίδης.

Η θητεία του νέου Δ.Σ. είναι τετραετής.

Ο υπουργός Πολιτισμού ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο του Ε.Ι.Π. Χριστόδουλο Κ. Γιαλλουρίδη, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., για ττην προσφορά τους στο έργο του Ιδρύματος.

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Ε.Ι.Π., των οποίων η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα πραγματοποιηθούν από τη νέα διοίκηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024