
Διαψεύδονται από το υπουργείο τα περί παραίτησης Μουζάλα
Δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για επικείμενη παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Μουζάλα διέψευσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. «Η διάψευση είναι η πρώτη αντίδραση. Η δεύτερη αντίδραση είναι η απορία, από πού προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα και τι εξυπηρετούν» καταλήγει η ανακοίνωση.
Δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για επικείμενη παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Μουζάλα διέψευσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
«Τα δημοσιεύματα τα οποία βασίζονται πάνω στην φημολογία παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, τη στιγμή που ακόμη και τα κόμματα της αντιπολίτευσης συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος δεν βοηθούν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Όπως επισημαίνεται, την ώρα που διαδίδεται η φήμη της παραίτησης του ο κ. Μουζάλας βρίσκεται στη Μυτιλήνη καθώς συνοδεύει τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φιλίπο Γκράντι ενώ την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών.
«Η διάψευση είναι η πρώτη αντίδραση. Η δεύτερη αντίδραση είναι η απορία, από πού προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα και τι εξυπηρετούν» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία

