Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές των δήμων
Πανελλαδική συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου πραγματοποίησαν συμβασιούχοι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές των δήμων, υπό την παρουσία των ΜΑΤ. Τους συγκεντρωμένους συνάντησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος Πέτρος Καραγεώργος, ο οποίος είχε έντονο διάλογο μαζί τους.
Πανελλαδική συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου πραγματοποίησαν συμβασιούχοι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές των δήμων, υπό την παρουσία των ΜΑΤ.
Ζητούν να μη λήξουν τον Ιούνιο οι συμβάσεις τους και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα έξι μηνών που τους οφείλονται.
Τους συγκεντρωμένους συνάντησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος Πέτρος Καραγεώργος, ο οποίος είχε έντονο διάλογο μαζί τους.
«Όταν φωνάζατε εσείς ήταν καλά ε; Τώρα δεν θέλετε. Εμείς θα φωνάξουμε» του είπε ένας από τους διαδηλωτές, για να του απαντήσει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «ήρθατε για τις κάμερες;». Στη συνέχεια, πάντως, δέχτηκε εντός των γραφείων αντιπροσωπεία των εργαζομένων.
Όπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσουν εντός της ημέρας συναντήσεις τους με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα.
Είχε προηγηθεί και συγκέντρωση-καθιστική διαμαρτυρία των εν λόγω εργαζομένων και στο υπουργείο Εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
