Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζορτζ Κλούνι: Η απίστευτη ιστορία της 25λεπτης πρότασης στην Αμάλ

Τζορτζ Κλούνι: Η απίστευτη ιστορία της 25λεπτης πρότασης στην Αμάλ

Ο Τζορτζ Κλούνι, ένας άνθρωπος ο οποίος (όπως και πολλοί άλλοι) δεν πίστευε ότι θα ξαναπαντρευτεί ποτέ, θυμάται τη στιγμή που έκανε την 180 μοιρών στροφή στις απόψεις του. Όταν είδε τη δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μέλλουσα σύζυγό Αμάλ Αλαμουντίν. «Ήταν παράξενο, αλλά από τη στιγμή που συναντηθήκαμε, απλά ταιριάξαμε κι αισθανθήκαμε πώς […]

Ο Τζορτζ Κλούνι, ένας άνθρωπος ο οποίος (όπως και πολλοί άλλοι) δεν πίστευε ότι θα ξαναπαντρευτεί ποτέ, θυμάται τη στιγμή που έκανε την 180 μοιρών στροφή στις απόψεις του. Όταν είδε τη δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μέλλουσα σύζυγό Αμάλ Αλαμουντίν. «Ήταν παράξενο, αλλά από τη στιγμή που συναντηθήκαμε, απλά ταιριάξαμε κι αισθανθήκαμε πώς πρόκειται να είμαστε μαζί», είπε ο ηθοποιός στην Έλεν ντε Τζένερις. Χρειάστηκαν έξι μήνες για να πάρει την απόφαση και να κάνει πρόταση γάμου στην Αμάλ, κι όταν τελικά συνέβη, ήταν «μια από εκείνες τις φρικτές στιγμές». Είπε ο Κλούνι και αφηγήθηκε στην Έλεν:

«Δεν συζητήσει ποτέ για το αν θα πρέπει να παντρευτούμε ή κάτι τέτοιο. Είχα ετοιμάζει ολόκληρο σενάριο για την πρόταση. Το δαχτυλίδι κρυμμένο, έπαιζε μουσική της θείας μου Ρόζμαρι (τραγουδίστρια της δεκαετίας του ‘50) και είχα μαγειρέψει. Εκείνη μόλις επέστρεψε απ’ το Λονδίνο κι ετοιμάστηκε να παραγγείλει απ’ έξω φαγητό. «Όχι, όχι, όχι, της είπα, έχω μαγειρέψει δείπνο». Και τη στιγμή που περίμενα με το τραγούδι να αρχίζει η Αμάλ πήγε να πλύνει να πιάτα, κάτι που ποτέ δεν κάνει. «Τι κάνεις; «, της είπα κι εκείνη ξανάρθε να καθίσει. «Φύσιξα κατά λάθος το κερί και νομίζω πώς ο αναπτήρας βρίσκεται στο κουτί πίσω σου», είπα. Η Αμάλ άνοιξε το κουτί, έβγαλε το δαχτυλίδι λέγοντας, «Είναι ένα δαχτυλίδι…, λες και κάποιος το είχε αφήσει εδώ κάποια άλλη φορά». Kι εγώ άρχισα να κάνω διάφορες γκριμάτσες. Tότε, γονάτισα, λέγοντας: «Δεν θα μπορούσα ούτε να φανταστώ το να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς εσένα”. Και μια κοιτούσε το δαχτυλίδι και μια εμένα λέγοντας, «Ω, Θεέ μου.» Κι επειδή υπήρχε μια λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών, ξέρουμε πόσο χρόνο πήρε όλο αυτό. Ήταν 25 λεπτά. Τέλος, κυριολεκτικά της είπα, «Κοίτα, ελπίζω η απάντηση να είναι ναι, αλλά χρειάζομαι μια απάντηση γιατί είμαι 52 και μπορεί να με πιάσει πόνος στο ισχίο, πολύ σύντομα». Και είπε «Ω, ναι» και όλα πήγαν πολύ καλά».

gamos.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024