Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών
Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τη Δευτέρα 8 έως την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου προγραμματίστηκε σε τμήματα του οδικού δικτύου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος σε στάσεις λεωφορείων.
Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τη Δευτέρα 8 έως την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου προγραμματίστηκε σε τμήματα του οδικού δικτύου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος σε στάσεις λεωφορείων.
Συγκεκριμένα, τα τμήματα αυτά είναι:
*Στο ρεύμα εισόδου της Πύλης 3, στο ύψος του κυκλικού κόμβου του Αεροδρομίου. Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις δύο λωρίδες εξόδου της Πύλης 3, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται ως είσοδος και έξοδος από αυτή.
*Από την περιοχή των αφίξεων του αεροδρομίου, στο ύψος της εξόδου. Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παράκαμψη που θα οδηγεί στις αναχωρήσεις και σε είσοδο στον άξονα κύριας πρόσβασης από τη γέφυρα των αναχωρήσεων.
Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Γκρεγκ Έιμπελ στη σκιά του Γουόρεν Μπάφετ – Νέος CEO στην Berkshire Hathaway
- Παρελθόν και επίσημα από την Τσέλσι ο Μαρέσκα
- «Γραμμένο για το γιο μου»: Η Άντζελα Δημητρίου για τη σπαρακτική ιστορία πίσω από το κομμάτι της «Ποια θυσία»
- Η Μάρτζορι Γκριν απολογείται για την αφέλειά της: Πώς από μαζορέτα του Τραμπ, μεταμορφώθηκε σε εχθρό του
- Ελβετία: Η χώρα βιώνει μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της – Μαρτυρίες επιζώντων για το πώς ξεκίνησε η φωτιά
- Βεζένκοφ: «Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ευρώπης»

