
Πορεία ναυτεργατών στο υπουργείο Ναυτιλίας, δεμένα τα πλοία
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Πειραιά, απέναντι από τον Άγιο Διονύσιο, και πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας πραγματοποίησαν εκατοντάδες εν ενεργεία και συνταξιούχοι ναυτεργάτες, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους και υπαλλήλους του ΝΑΤ, ενάντια στο ασφαλιστικό. Δεμένα για δεύτερη ημέρα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια όλη της χώρας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Πειραιά, απέναντι από τον Άγιο Διονύσιο, και πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας πραγματοποίησαν εκατοντάδες εν ενεργεία και συνταξιούχοι ναυτεργάτες, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους, ενάντια στο ασφαλιστικό.
Τα 14 ναυτεργατικά σωματεία ζητούν από την κυβέρνηση την απόσυρση των επίμαχων διατάξεων, γι’αυτό και για δεύτερη ημέρα κρατούν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια όλη της χώρας.
Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών υπάλληλοι του ΝΑΤ, αλλά και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, που αντιδρά στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στο ΝΑΤ πραγματοποιούν από την Τρίτη νέα, τριήμερη απεργία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα
- Ο Ίλον Μασκ αγνόησε τη γαλλική Δικαιοσύνη


