Σούπερ Σεβίλη, γκολ και θέαμα στη νίκη της Θέλτα επί της Λεβάντε
Δύο γκολ του Γκαμεϊρό μέσα σε ένα δίλεπτο, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν αρκετά για τη Σεβίλη προκειμένου να επικρατήσει 2-1 της Μάλαγα στο «Σάντσεθ Πιχουάν», για την 20η αγωνιστική της Primera Division. Βροχή από γκολ και συγκεκριμένα... 7 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλαθλοι της Θέλτα που βρέθηκαν στο Μπαϊλάδος, στη νίκη της ομάδας τους, με 4-3 επί της Λεβάντε.
Δύο γκολ του Γκαμεϊρό μέσα σε ένα δίλεπτο, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν αρκετά για τη Σεβίλη προκειμένου να επικρατήσει 2-1 της Μάλαγα στο «Σάντσεθ Πιχουάν», για την 20η αγωνιστική της Primera Division. Η ομάδα του Ουνάι Εμερι αγχώθηκε προς το τέλος, καθώς οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και στο 82΄ αποβλήθηκε ο Ιμπόρα, αλλά κράτησε το «τρίποντο» και ανέβηκε -προσωρινά τουλάχιστον- στην πέμπτη θέση.
Βροχή από γκολ και συγκεκριμένα… 7 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλαθλοι της Θέλτα που βρέθηκαν στο Μπαϊλάδος, στη νίκη της ομάδας τους, με 4-3 επί της Λεβάντε.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 στο Βίγκο, με δύο γκολ του Γκουιντέτι (35΄ και 41΄) και ένα του Άσπας (57΄), αλλά η Λεβάντε απάντησε με δύο γκολ (από Ντέιβερσον στο 63’ και ο Λόπεθ στο 66’) και η αγωνία δεν είχε λάβει ακόμη τέλος.
Το γκολ του Ορεγιάνα στο 84΄ αποδείχτηκε «χρυσάφι» για τη Θέλτα, αφού στο 89΄ ο Χοσέ Λουίς Μοράλες βρήκε και πάλι δίχτυα για τους φιλοξενούμενους. Η Θέλτα διατήρησε ανέπαφη την εστία της στις καθυστερήσεις και έτσι διατηρήθηκε σε τροχιά Ευρώπης.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος:
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας