Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η παραμυθένια ζωή της Σελίν Ντιόν δίπλα στον Ρενέ Αντζελίλ

Η παραμυθένια ζωή της Σελίν Ντιόν δίπλα στον Ρενέ Αντζελίλ

Στα 73 του χρόνια υπέκυψε τελικά χθες, 14 Ιανουαρίου, στον καρκίνο μετά την πολύ σκληρή μάχη που έδινε εδώ και καιρό. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο ίδιος ζήτησε να βρίσκεται σπίτι του για να πεθάνει στην αγκαλιά της λατρεμένης του Σελίν. Ο Αντζελίλ πρωτογνώρισε τη Σελίν όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών – οι γονείς της […]

Στα 73 του χρόνια υπέκυψε τελικά χθες, 14 Ιανουαρίου, στον καρκίνο μετά την πολύ σκληρή μάχη που έδινε εδώ και καιρό.

Λέγεται, μάλιστα, ότι ο ίδιος ζήτησε να βρίσκεται σπίτι του για να πεθάνει στην αγκαλιά της λατρεμένης του Σελίν.

Ο Αντζελίλ πρωτογνώρισε τη Σελίν όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών – οι γονείς της τον είχαν προσλάβει για να συμβάλει στην προώθηση της καριέρας της. Τόσος ήταν ο θαυμασμός του Αντζελίλ και τόσο πολύ γοητεύτηκε από την Σελίν που έβαλε υποθήκη το σπίτι του ώστε να γίνει η παραγωγή του πρώτου δίσκου της, La voix du bon Dieu.

Η σχέση τους, βεβαίως, απέκτησε ερωτικό χαρακτήρα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1987 επισημοποιώντας την το 1991 με τον αρραβώνα τους. Το Δεκέμβριο του 1994 πραγματοποιήθηκε και ο λαμπερός, υπέρλαμπρος γάμος τους στο ναό Notre-Dame Basilica στο Μόντρεαλ. Το 2000 ανανέωσαν τους όρκους αγάπης τους σε μια βραδιά με έμπνευση από την αραβική κουλτούρα στο Λ. Άντζελες.

Τον περασμένο μήνα γιόρτασαν την 21η επέτειο του γάμου τους στη διάρκεια του οποίου απέκτησαν τρία παιδιά: τον 14χρονο σήμερα René-Charles και τα 5χρονα δίδυμα Nelson και Eddy. Ο Αντζελίλ είχε ακόμη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Ο Αντζελίλ διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα το 1999 και μετά την σοβαρή του εγχείρηση για την αφαίρεση του όγκου η Σελίν εγκατέλειψε προσωρινά την καριέρα της για να βρίσκεται δίπλα του και να τον φροντίζει. Τότε είχε δηλώσει σχετικά: «Δεν είναι σκληρό να αφήνεις τη δουλειά. Δεν είναι, φυσικά, σκληρό να είμαι μαζί του. Ούτε είναι σκληρό να είμαι με την οικογένεια και τα παιδιά μου. Σκληρό είναι αυτό που η ζωή καμιά φορά σου επιβάλλει. Ήταν δίπλα μου όλη μου τη ζωή. Και θα είμαι δίπλα του όλη του τη ζωή».

gamos.gr

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024