Πτώμα άνδρα περίπου 40 ετών βρέθηκε στη Βαρυμπόμπη
Το πτώμα άγνωστου άνδρα, πιθανότατα αλλοδαπού, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Βαρυμπόμπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών ο οποίος έχει δεχθεί 12 πυροβολισμούς.
Το πτώμα άγνωστου άνδρα, πιθανότατα αλλοδαπού, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Βαρυμπόμπη, στο 25ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κατσιμιδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών ο οποίος έχει δεχθεί 12 πυροβολισμούς.
Το πτώμα βρήκε κάτοικος της περιοχής. Ο ίδιος το βράδυ της Δευτέρας είχε ενημερώσει την αστυνομία, ότι άκουσε πυροβολισμούς κοντά στο σπίτι του.
Αστυνομικοί που είχαν πάει τότε στην περιοχή, δεν είχαν βρει κάτι στο σημείο εκείνο.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Νομοσχέδιο για την αμνηστία υιοθέτησε ομόφωνα σε πρώτη ανάγνωση το κοινοβούλιο
- Κολομβία: Δύο σωματοφύλακες γερουσιαστή σκοτώνονται σε ένοπλη επίθεση κατά της αυτοκινητοπομπής του
- Μαρόκο: Πάνω από 140.000 άνθρωποι απομακρύνονται εσπευσμένα από τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών
- Ιράν: Ο Λευκός Οίκος υπενθυμίζει ότι ο Τραμπ έχει «πολλές επιλογές» στη διάθεσή του «πέρα από τη διπλωματία»
- Λούκα Κατσέλη: Σημαντική η απόφαση του Αρείου Πάγου για την οικονομική επιβίωση χιλιάδων δανειοληπτών
- Ιράν: Στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ θα θυσιαστεί ο ιρανικός λαός, φοβάται ο Τζαφάρ Παναχί