
Σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό και το κυβερνητικό έργο
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με αντικείμενο τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνεργασία με τους υπουργούς για τρέχοντα ζητήματα, ενώ αντικείμενο της σύσκεψης είναι και το μεταναστευτικό.
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με αντικείμενο τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνεργασία με τους υπουργούς για τρέχοντα ζητήματα, ενώ αντικείμενο της σύσκεψης είναι και το μεταναστευτικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο προγραμματισμός του κυβερνητικού έργου, η οικονομία και το προσφυγικό ζήτημα καθώς και θέματα δημόσιας διοίκησης.
Στο Μαξίμου, εκτός που από τους υπουργούς που συνήθως μετέχουν στη σύσκεψη για τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου, βρέθηκαν και ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ – Ιράν: Σημάδια προόδου στις προσπάθειες να υπάρξει ειρηνευτική συμφωνία – Ο ρόλος του Πακιστάν
- Πώς έγινε η κινηματογραφική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη
- Η Κούβα απαντά στον κουβανικής καταγωγής Ρούμπιο κάνοντάς τον μαριονέτα του Muppet Show
- Ο υποψήφιος δήμαρχος της Λίμα χτυπά σύμβουλό του με τέιζερ και σκάει στα γέλια [βίντεο]
- Συνταγή: Σαλάτα με παντζάρια και μπουράτα
- Αύξηση του πραγματικού εισοδήματος των νοικοκυριών σε όλη την Ευρώπη το 2025 – Νικητές και χαμένοι

