Ενας συναρπαστικός ημιτελικός Κυπέλλου αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα, Κυριακή στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Αρη (18:30, Novasports 2) στην νοκ άουτ αναμέτρηση που δίνει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιυς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην βεβαίως του σοβαρά τραυματισμένου Λευτέρη Μποχωρίδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός περιμένει αρκετό κόσμο ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Πρίφτης αντιμετώπισε προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας του. Από το πρόγραμμα απουσίασε ο Μιχάλης Πελεκάνος ο οποίος πήρε άδεια σήμερα λόγω του θανάτου της γιαγιάς του, ενώ την ίδια ώρα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος, αφού ανέβασε πυρετό.

Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ