Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπαρτσελόνα στον τελικό με χατ τρικ του Σουάρες

Η Μπαρτσελόνα στον τελικό με χατ τρικ του Σουάρες

Η Μπαρτσελόνα πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία. Χάρη σε χατ τρικ του Λουίς Σουάρες, οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν 3-0 την κινεζική Γκουανγκζού Εβεργκράντε στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Γιοκοχάμα, και προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής, Ρίβερ Πλέιτ.

Η Μπαρτσελόνα πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία.

Χάρη σε χατ τρικ του Λουίς Σουάρες, οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν 3-0 την κινεζική Γκουανγκζού Εβεργκράντε στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Γιοκοχάμα, και προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής, Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ουρουγουανός στράικερ πέτυχε στο 39ο, στο 50ο λεπτό και με πέναλτι στο 67ο λεπτό τα τέρματα των πρωταθλητών Ευρώπης που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ και τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ταλαιπωρείται από κολικό νεφρού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024