Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εκστρατεία της Tyra Banks ενάντια στο κάπνισμα

Η εκστρατεία της Tyra Banks ενάντια στο κάπνισμα

Η Banks δεν είναι καπνίστρια, αλλά η γιαγιά της πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα. Γι΄ αυτό το λόγο, το κάπνισμα αποτελεί ένα θέμα που την απασχολεί ιδιαιτέρως και αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα στοχεύοντας να «κόψει» ή να αποκόψει από τη συνήθεια αυτή όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί. Έτσι, η εκστρατεία “Smoke Your Eyes, […]

Η Banks δεν είναι καπνίστρια, αλλά η γιαγιά της πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα. Γι΄ αυτό το λόγο, το κάπνισμα αποτελεί ένα θέμα που την απασχολεί ιδιαιτέρως και αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα στοχεύοντας να «κόψει» ή να αποκόψει από τη συνήθεια αυτή όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί.

Έτσι, η εκστρατεία “Smoke Your Eyes, Not Cigarettes” συνοδεύεται με ένα σετ μακιγιάζ «TyOver» ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργήσετε ένα έντονο μακιγιάζ και συνοδεύεται με το μότο «Got a light? Now you’ve met your match» κάνοντας λογοπαίγνιο με το light (fφωτιά-φωτεινό) και το match (σπίρτο –ταιριάζω).

Θα έχει όμως τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα όλη αυτή η προσπάθεια;

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν το ξέρει αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι οι επώνυμοι που είναι αγαπητοί στο ευρύ κοινό συχνά καταφέρνουν να επηρεάσουν με τις επιλογές και τον τρόπο ζωή τους – ειδικά το νεανικό κοινό. Σίγουρα, πάντως είναι καλύτερη από τις «φρικιαστικές» εικόνες που δείχνουν αντίστοιχες διαφημίσεις στην τηλεόραση.

gamos.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024