
ΔΕΗ: Παντελώς ανακριβή τα περί δανείων με υποθήκη περιουσία του ΑΔΜΗΕ
Ως παντελώς ανακριβείς χαρακτηρίζει η ΔΕΗ πληροφορίες σύμφωνα τις οποίες έχουν δοθεί δάνεια με υποθήκη και περιουσιακά στοιχεία του ΑΔΜΗΕ. «Καμία δανειακή σύμβαση της ΔΕΗ δεν έχει ως εξασφάλιση υποθήκη παγίων περιουσιακών στοιχείων», τονίζει η επιχείρηση. Προϊδεάζοντας δε για τη διαφωνία της στη συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών για τον ΑΔΜΗΕ κάνει αναφορά στο δάνειο της ΕΤΕπ.
Ως παντελώς ανακριβείς χαρακτηρίζει η ΔΕΗ πληροφορίες σύμφωνα τις οποίες έχουν δοθεί δάνεια με υποθήκη και περιουσιακά στοιχεία του ΑΔΜΗΕ.
«Καμία δανειακή σύμβαση της ΔΕΗ δεν έχει ως εξασφάλιση υποθήκη παγίων περιουσιακών στοιχείων», αναφέρει η επιχείρηση με αφορμή σχόλια που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους για τον ΑΔΜΗΕ.
Προϊδεάζοντας δε για τη διαφωνία της στη συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών για τον ΑΔΜΗΕ κάνει αναφορά στο δάνειο της ΕΤΕπ.
«Επιπροσθέτως», τονίζει η επιχείρηση, «αναφορά σε ‘όρο δανειακής σύμβασης της ΕΤΕπ, που προβλέπει επιστροφή σε ρευστό ή σε μετοχές που μπορούν να εξαγοραστούν σε διάστημα έξι μηνών σε περίπτωση πώλησης περιουσιακών στοιχείων κατά το αντίστοιχο ποσό’ είναι επίσης ανακριβής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ντύθηκαν» στα χακί οι πρώτες γυναίκες – Παρουσιάστηκαν στη Λαμία
- «Πακέτο» τους Μουρίνιο και Κονατέ – Η υπόσχεση του Πέρεθ στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης
- Δεξίωση Ποσειδωνίων του Υπουργείου Ναυτιλίας: Παρουσίες από το χώρο της πολιτικής και της ναυτιλίας
- Γλαβίνας: Η ΝΔ κερδίζει άμα τη εμφανίσει του κ. Τσίπρα – Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πείσει ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση
- Ομπράντοβιτς: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, ας τελειώσουν τα πρωταθλήματα πρώτα…»
- Γαλλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 11χρονου κοριτσιού – Συνελήφθη ο πατέρας φίλης της