ΝΔ: Γενική πρόβα εκλογών την Κυριακή
Γενική δοκιμή στα ηλεκτρονικά συστήματα, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 20ής Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή η ΝΔ σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone, ώστε να μην επαναληφθεί το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου που οδήγησε στη ματαίωση της διαδικασίας.
Γενική δοκιμή στα ηλεκτρονικά συστήματα, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 20ής Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή η ΝΔ σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone, ώστε να μην επαναληφθεί το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου που οδήγησε στη ματαίωση της διαδικασίας.
Η απόφαση για την γενική πρόβα ελήφθη μετά την ενημέρωση που παρέσχε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της ΝΔ εκπρόσωπος της εταιρείας.
Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι η εκπαίδευση των εθελοντών που θα πρέπει να χειριστούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα tablet στα εκλογικά τμήματα.
Πάντως, το ζήτημα της απόδοσης ευθυνών για το φιάσκο των εκλογών της 22ας Νοεμβρίου παραμένει στην επικαιρότητα. Την Τετάρτη, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος καταλόγισε ευθύνες στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
«Δεν είναι δουλειά της ΚΕΦΕ να υπογράφει συμβάσεις και να κάνει διαγωνισμούς. Αποκλειστική ευθύνη έχει ο γενικός διευθυντής και ο πρόεδρος» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία ουδέποτε υπήρξε και ούτε θα σταθεί εμπόδιο στην ειρήνη»
- Τι ειπώθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
- Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή με τη ΝΔ στην κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει. Έχουν κριθεί, η χώρα χρειάζεται άλλον άνεμο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η μεγάλη απογραφή
- Βενεζουέλα: Η Ματσάδο λέει πως πρόσφερε το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ κατά τη συνάντησή τους
- Ολική επαναφορά – Ανθεί η αγορά πολυτελών γραφείων στη Νέα Υόρκη