Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί είναι οι σταρ που πρωταγωνιστούν στις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Αυτοί είναι οι σταρ που πρωταγωνιστούν στις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Σε μια πρόσφατη έρευνα WeΤV ρωτήθηκαν 1.000 άνδρες και γυναίκες παντρεμένοι τουλάχιστον 7 χρόνια για τον σελέμπριτι που αποτελεί την αγαπημένη ερωτική του φαντασίωση. Και ιδού τα αποτελέσματα: Το 29% των γυναικών επέλεξε Channing Tatum, το 20% τον Ryan Gosling και το 17% τον Adam Levine ο οποίος κονταροχτυπήθηκε με το Leonardo Di Caprio. Αντίστοιχα, […]

Σε μια πρόσφατη έρευνα WeΤV ρωτήθηκαν 1.000 άνδρες και γυναίκες παντρεμένοι τουλάχιστον 7 χρόνια για τον σελέμπριτι που αποτελεί την αγαπημένη ερωτική του φαντασίωση.

Και ιδού τα αποτελέσματα:

Το 29% των γυναικών επέλεξε Channing Tatum, το 20% τον Ryan Gosling και το 17% τον Adam Levine ο οποίος κονταροχτυπήθηκε με το Leonardo Di Caprio.
Αντίστοιχα, το 34% των ανδρών επέλεξε τη Jessica Alba, το 32% τη Mila Kunis, και το 28% τη Megan Fox με αναπληρωματική την Kate Upton.

Οι ερωτηθέντες αναδεικνύουν τον Justin Timberlake και τη Biel Jessica ως το διάσημο ζευγάρι που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν παντρεμένοι για περισσότερα από πέντε χρόνια ενώ τους Alec Baldwin και Hilaria Thomas επίφοβους για σύντομο διαζύγιο.

Η έρευνα αφορούσε επίσης και τις σεξουαλικές συνήθειες των ερωτηθέντων διαπιστώνοντας ότι το 31% παραδέχεται ότι τη ώρα που κάνει έρωτα με το σύντροφο του φαντάζεται ότι βρίσκεται με κάποιον άλλον. Το 41% των γυναικών ομολογεί ότι έχει προσποιηθεί οργασμό στην έγγαμη ερωτική ζωής τους ενώ το 48% παραδέχεται ότι ζηλεύει όταν ο σύντροφος τους μιλά με κάποιον από το αντίθετο φύλο.

Τον Μάρτιο, το περιοδικό Details ανέδειξε τους Gosling, Levine και Tatum είναι στις πρώτες επιλογές των γυναικών μαζί με τους Zac Efron και Bradley Cooper. Για τον ανδρικό πληθυσμό κορυφαίες επιλογές είναι οι Kunis, Upton, Alba, Fox και Jennifer Lawrence.

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024