Συλλήψεις για την επίθεση με μολότοφ σε δημοτικό παιδικό σταθμό
Τέσσερις νεαροί είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες της χθεσινής απόπειρας εμπρησμού του 8ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λάρισας με μολότοφ. Πρόκειται για δύο 17χρονους, έναν 18χρονο και έναν 25χρονο, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης.
Τέσσερις νεαροί είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες της απόπειρας εμπρησμού του 8ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λάρισας.
Πρόκειται για δύο 17χρονους, έναν 18χρονο και έναν 25χρονο, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης.
Όπως προέκυψε, χθες τα ξημερώματα διέρρηξαν την είσοδο του παιδικού σταθμού και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προκαλέσουν πυρκαγιά στο εσωτερικό του ρίχνοντας τρεις μολότοφ.
Με δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα εμπρησμού, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
- Athens Airport Soars as Luxury Travel Rebounds
- Έχει καταλάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την εθνική ζημιά που έκανε με την υπόθεση Predator;
- Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόληψη τραυματισμών με τεχνολογία κβαντικής έμπνευσης
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους


