Αρχίζει η ελεγκτική διαδικασία για τη νέα λίστα με λογαριασμούς στην Ελβετία
Καθορίστηκε το πλαίσιο των άμεσων ενεργειών και της έναρξης της ελεγκτικής διαδικασίας για τη νέα λίστα με τραπεζικούς λογαριασμούς που παρέλαβε η Ελλάδα από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, σε σύσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δ.Παπαγγελόπουλου, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρ.Αλεξιάδη, του γγ για την καταπολέμηση της διαφθοράς Γ.Βασιλειάδη και υπηρεσιακών στελεχών.
Σύσκεψη με θέμα το επιχειρησιακό σχέδιο για την αξιοποίηση των δεδομένων τραπεζικών λογαριασμών που παρέλαβε η Ελλάδα από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, το πρωί με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, του γενικού γραμματέα για την καταπολέμηση της διαφθοράς Γιώργου Βασιλειάδη και υπηρεσιακών στελεχών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, στη σύσκεψη καθορίστηκε το πλαίσιο των άμεσων ενεργειών και της έναρξης της ελεγκτικής διαδικασίας από τους αρμόδιους εισαγγελείς για τα δεδομένα αυτά.
Όπως είναι γνωστό ο κ. Αλεξιάδης πριν από λίγες μέρες παρέλαβε από το ανωτέρω γερμανικό κρατίδιο, λίστα η οποία περιέχει δεδομένα 10.588 τραπεζικών λογαριασμών Ελλήνων πολιτών σε ελβετική τράπεζα, που αφορούν τα έτη 2006 και 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαρία Βοσκοπούλου: Έρωτευμένη η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου; Τι λέει με ανάρτηση της
- Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουρτσεβέν
- Λάρισα: Σε έξι ημέρες έληγε το δίπλωμα του 95χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα
- Σαμπαλένκα: «Αν παίζαμε στα πέντε σετ θα είχα περισσότερα Grand Slam!» – Τι λένε οι υπόλοιπες
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ
- Η Ευρώπη εκτεθειμένη και ευάλωτη – Η κρίση στο Ιράν αποδεικνύει τα ρήγματα στην ενεργειακή πολιτική
