Στο TAXIS η αυξημένη προκαταβολή φόρου για τις επιχειρήσεις
Αναρτήθηκαν στο TAXISnet τα ποσά της αυξημένης προκαταβολής φόρου για τα εισοδήματα του 2014 για 25.000 νομικά πρόσωπα. Πρόκειται για την αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 80% στο 100%, η οποία αναμένεται να επιφέρει αύξηση εσόδων στο δημόσιο ύψους 300 εκατ. ευρώ.
Αναρτήθηκαν στο TAXISnet τα ποσά της αυξημένης προκαταβολής φόρου για τα εισοδήματα του 2014 για 25.000 νομικά πρόσωπα.
Πρόκειται για την αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 80% στο 100%, η οποία αναμένεται να επιφέρει αύξηση εσόδων στο δημόσιο ύψους 300 εκατ. ευρώ.
Ο αυξημένος φόρος θα πρέπει να καταβληθεί σε δύο δόσεις, η πρώτη ως το τέλος Νοεμβρίου και η δεύτερη έως το τέλος Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΗΕ: 8 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, ζητούν τέλος στους εποικισμούς και λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Ποιοι βλέπουν τον χρυσό στα 10.000 δολάρια
