Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με μήνυμα στο Twitter του Κύπριου κυβερνητικού εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κύπριου κυβερνητικού εκπροσώπου, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο Έλληνας πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τα αποτελέσματα των επαφών του στην Τουρκία.

Ο Κύπριος Πρόεδρος, από τη μεριά του, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

Οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνομιλία τους αντάλλαξαν απόψεις για το μεταναστευτικό και συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συντονισμό ενόψει και ενδεχόμενης συνόδου ΕΕ – Τουρκίας για το συγκεκριμένο θέμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ