Χριστουγεννιάτικο Βazaar των Φίλων της Μέριμνας
Οι Φίλοι της Μέριμνας διοργανώνουν τo 12ο Χριστουγεννιάτικο Βazaar στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 17.00-20.00, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 10.00-20.00 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 10.00-17.00.
Οι Φίλοι της Μέριμνας διοργανώνουν τo 12ο Χριστουγεννιάτικο Βazaar στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 17.00-20.00, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 10.00-20.00 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 10.00-17.00.
Το Bazaar αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή εσόδων της Μέριμνας. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των υπηρεσιών: «Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι» και «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος». Οι υπηρεσίες που παρέχει η Μέριμνα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια, ή βιώνουν την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου.
Προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, Ολυμπιονίκες και οι ηθοποιοί Λένα Παπαληγούρα και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους το bazaar ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες (face painting, παιχνίδια κ.λπ.)
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακαλύψετε μικρούς θησαυρούς. Πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, γούρια, βιβλία, επώνυμα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα, σε προσιτές τιμές.
Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το καφενείο και να γευτείτε υπέροχες σπιτικές λιχουδιές.
Προλάβετε να προμηθευτείτε τυχερούς λαχνούς, που όλοι κερδίζουν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:
Χριστίνα Ποτήρη, «Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 στο τηλ. 210 6842833 και στο e-mail info@friendsofmerimna.gr
Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Σύνταγμα»
health.in.gr
- Μόσχα: «Πνιγμένη» στο χιόνι – Πολικές θερμοκρασίες, προβλήματα στα τρένα και αυτοκίνητα ακινητοποιημένα
- Συνελήφθη μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται σε ομάδα της Elite League: Οδηγούσε στις γραμμές του τρένου – Ήταν θετικός στο αλκοτέστ
- Θρύνος στο ελληνικό μπάσκετ: Παίκτης ερασιτεχνικής κατηγορίας «έφυγε» από τη ζωή εν ώρα αγώνα
- Ολυμπιακός – Υδραϊκός 17-11: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- Κάθριν Ο’Χάρα και Μπο Γουέλς: Ο έρωτας στα γυρίσματα του «Σκαθαροζούμη» και οι «δύσκολες στιγμές»
- Έπσταϊν: «Όσα λένε οι μεγιστάνες μεταξύ τους» προδίδουν κακοποίηση – Οι νέες αποκαλύψεις και οι καταγγελίες των θυμάτων
