Συνελήφθη 51χρονος επιδειξίας έξω από σχολείο στη Νίκαια
Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 51χρονος επιδειξίας.
Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 51χρονος επιδειξίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 51χρονος Πακιστανός το απόγευμα της Παρασκευής έγινε αντιληπτός κοντά σε σχολείο και δρόμο όπου διέρχονται μαθητές «να προβαίνει δημοσίως σε ακόλαστες πράξεις».
Από την έρευνα του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε παρόμοιες πράξεις σε σημεία και χώρους όπου έπαιζαν παιδιά.
Με τη σε βάρος του δικογραφία, ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάνει το ματς με την ΑΕΚ ο Μορόν
- Μήπως με βίασαν και δεν το θυμάμαι; – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Diddy
- Θεσσαλονίκη: Σκηνές πανικού μετά την επίθεση με χημικά σε αγρότες στα «Πράσινα Φανάρια» – Δείτε βίντεο
- «Σε οικονομική ασφυξία οι δήμοι» – 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν

