Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Γαλλίας μετά τη νύχτα φρίκης
«Αιματοχυσία στο Παρίσι», είναι ο τίτλος της «Liberation» το Σάββατο, «Ένα κύμα θανάτου χωρίς προηγούμενο» συνεχίζει. Με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «φρίκη» να αναγράφεται με άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο θα κυκλοφορήσει η γαλλική εφημερίδα «L' equipe» λίγες μόλις ώρες μετά τα τραγικά γεγονότα και τις επιθέσεις το βράδυ της Παρασκευής που στέρησαν τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.
«Αιματοχυσία στο Παρίσι», είναι ο τίτλος της «Liberation», «Ένα κύμα θανάτου χωρίς προηγούμενο» συνεχίζει. Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία στο εξώφυλλο της είναι σύμφωνα με το πρακτορείο «Reuters», η φωτογραφία της ημέρας.
Με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «φρίκη» να αναγράφεται με άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο θα κυκλοφορήσει το Σάββατο η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’ equipe» λίγες μόλις ώρες μετά τα τραγικά γεγονότα και τις επιθέσεις το βράδυ της Παρασκευής που στέρησαν τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.
«Τρομοκρατικές επιθέσεις συνέβησαν στα περίχωρα του »Stade de France», στο Saint-Denis και στο Παρίσι χθες. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο αριθμός των νεκρών έφτανε τους 40», αναφέρει επίσης στο πρωτοσέλιδο της.
Με τίτλο «Σφαγή απο τρομοκράτες σε όλο το Παρίσι» θα κυκλοφορήσει η «Aujourd’hui».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]
- H Κομισιόν θέλει την Ουκρανία μέλος της ΕΕ χωρίς πλήρη δικαιώματα σε περίπτωση ειρήνης
- «Αν σώσαμε τις τράπεζες, μπορούμε να σώσουμε και την πίτσα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]
