Απολύθηκαν τέσσερις υπάλληλοι της Air France για το «γδύσιμο» διευθυντών
Σε απολύσεις κατέληξε η υπόθεση προπηλακισμού στελεχών της Air France από οργισμένους εργαζομένους, εικόνες από τον οποίο είχαν κάνει το γύρο του κόσμου εκθέτοντας την πικρή εργασιακή διαμάχη στον γαλλικό αεροπορικό κολοσσό. Εκτός από τους τέσσερις υπαλλήλους που απολύθηκαν, χωρίς αποζημίωση, σε αργία άνευ αποδοχών τέθηκαν άλλα 11 άτομα.
Σε απολύσεις κατέληξε η υπόθεση προπηλακισμού στελεχών της Air France από οργισμένους εργαζομένους, εικόνες από τον οποίο είχαν κάνει το γύρο του κόσμου εκθέτοντας την πικρή εργασιακή διαμάχη στον γαλλικό αεροπορικό κολοσσό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, απολύθηκαν χωρίς αποζημίωση τέσσερα άτομα που είχαν κεντρικό ρόλο στο περιστατικό ενώ εξετάζεται και η υπόθεση ενός πέμπτου εργαζομένου. Η απόλυση έγινε για «σωματική επίθεση».
Επιπλέον, σε σε αργία άνευ αποδοχών για δύο εβδομάδες τέθηκαν άλλα 11 άτομα, με την αιτιολογία της καταστροφής περιουσίας του ομίλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά
- Ταξίδια: Οι 4+1 τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο του 2026